teamwork

Едно не мога да визуализира непрекъснато с други лица, и за другите, група задачи-това е възможност за развитие на много идеи и да се стимулира творческото мислене. От една страна, това е начин на мислене и сплотена група, а също така в действителност заедно, посветиха себе си цели и постига успех, но въпреки това, ако той е избран правилно и се обработват, ние можем да изпълним огромен провал. Какво, следователно, SA-предимства и недостатъци на групова работа?

Какво е работа в екип?

На първо място, това е уважение към другия човек, което се проявява в слушане на други хора. Ние не можем твърдо да настоява само на своята гледна точка и тогава, когато съвместна работа ние разбираме, че някой е грешен. Всеки има право да говори и да изразява своята гледна точка, която ние, разбира се, са различни. Въпреки това, ние трябва да ги ценим.

Работейки в екип, ние трябва да бъдем гъвкави адекватно да се адаптират към другите. Това е идеално, ако цялата група е една специфична цел е търсил за съвместна дейност, в случай, когато всеки от тях се опитва да пусне своя интерес, както обикновено, нищо от това не се появява.

Изисквания отлична комуникация с хората-това е балансиран от нежелано чувствата настрана и се фокусира върху това, което е много важно. Трябва да сме в състояние точно да изразя това, което се случва, и на всяка цена да се опита да разбере отсрещната страна.

teamwork2

Ами, ако всички в отбора са очертани функциите си, се дължи на факта, че ние разбираме, че имаме функция, а също и какъв принос ще трябва да даде, за да се постигне успех.

Ние трябва да бъдем обективни и да се разбере, че всеки получава работа в друга страна. А не за да ги прилагат методи, както и гледни точки, се опита да разреши да предоставят ценни съвети, а също и за вашите усилия.

В екипа на един от най-важните е благоприятна атмосфера– без него няма работа, определено ще бъде добре приет, както и за постигане на цели, със сигурност ще бъде все по-малко и по-малко естествена. По тази причина, ние трябва да пустинята негативни чувства, за да бъде в състояние да започнете стрес, предотвратяване на конфликти и използването на компромис в някои ситуации.

Отгоре На това, съвместна работа в екип

ние сме в състояние да прави своите преки отговорности много по-бързо, както и много по-успешно, освен това имаме възможност да разширят своите знания и умения, запознаване с нашите партньори, използване на техния опит.

Работа в екип, обикновено задача са необходими усилия, а също и творчески способности. С тази цел на т.нар. “мислене”, а след това да има персонал, конферентна зала, през които мисля, че те се приближават. Не е чудно, че те заявяват, че две глави са по-добре от един, можете да отидете, за да разгледа своите идеи, да ги обвържат с истината, или да се подобрява и да се приложи в работа.

teamwork3

Работа в екип, не са за всеки мъж

Въпреки това, се нуждаете, за да сте сигурни, че служител на партньорство не са определени в остра конкуренти, тези действия могат да доведат до загуба на целия екип и има отрицателен резултат за нашите резултати. Често тези хора са толкова заслепени трябва да се направи, въпреки различни други личности, че те не мислят за бъдещите последици, които ще влияят на него, както и.

Не всеки може да издържи звук и наслада, които редовно в отбора. Има хора, които се нуждаят от покой и тишина, за да може да се съсредоточи, както и всички разговори, а също така, създадени от други хора, те са изключително разочароващо.

Ние също трябва да внимателно да избират тези хора, които със сигурност ще са в нашата група-ще трябва да изключат тези, които могат да създадат проблеми за тяхната по-голяма квалификация и значителен опит.

Групова работа е достатъчно сложно, която не винаги се определя от човек, който се занимава с цялата група. резултатът е голямо усложнение или трудно да се вземе един конкретен вариант. Освен това, в състава й влезли работни групи често са несигурни и могат да бъдат изтълкувани погрешно, може да бъде лошо направени за работа или обучение, или дори скрит, за които ние носим отговорност отделно, а не само в отбора.

Не забравяйте, обаче, че не всеки човек на тази техника за сътрудничество, тъй като ние, и също така, обикновено има някой, който се опитва на всяка дреболия, да се откажат от пушенето, както и да унищожи нашите инициативи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *